Ota yhteyttä

pekka.kujala@coolheat.fi

Soita

0451276206

Kylpytynnyrit ja paljun vuokraus – laadukkaat kotimaiset

Laadukas kotimainen kylpytynnyri

Valmistamme laadukkaita, kotimaisia PK-paljukärryjä Lapualla. Korkealuokkaiset kylpytynnyrimme mahdollistavat rentouttavat kylpyhetket ulkoilmassa niin kesäkuumalla kuin talvipakkasillakin. PK-Paljukärry on siirrettävä kylpytynnyri, jossa on 8-kulmainen lasikuituallas, kansi ja portaat, joiden alta löytyy säilytystilaa oheistarvikkeille. Altaassa on myös tyylikkäät vedenalaiset ja väriä vaihtavat led-valaisimet.

Laadukas kylpytynnyri viimeistelee kotisi tai vapaa-ajanasuntosi pihapiirin. Siirrettävä palju on helppo kuljettaa esimerkiksi talveksi kesämökiltä kotipihaan, jossa sille on enemmän käyttöä. Siirrettävä palju on myös helppo lainata tai vuokrata eteenpäin erilaisiin illanviettoihin tai pidemmäksikin aikaa. Hyvänkokoiseen paljuun mahtuu kylpemään vaikka koko perhe tai kaveriporukka.

Kylpytynnyrin hinnat

PK-Paljukärry 4200 €
Lisävarusteet:
Juomateline 30 €
Lisärappunen 30 €

Vuokraa palju juhliisi tai omaksi iloksi

Vuokraa siirrettävä palju vuorokaudeksi, viikonlopuksi tai vaikka koko viikoksi. Tarjoamme meillä valmistettuja kotimaisia PK-paljukärryjä myös vuokralle. Luovutuksen yhteydessä saat selkeät käyttöohjeet, joiden avulla paljun lämmittäminen ja käyttäminen on helppoa. Käytön jälkeen sinun tarvitsee vain tyhjentää ja huuhdella palju, me huolehdimme kylpytynnyrin pesusta. Palju toimitetaan aina pestynä ja desinfioituna. Tarvittaessa voit myös tilata paljun ja lämmitykseen tarvittavat polttopuut kotiin kuljetettuna.

Paljun vuokraushinnat

Viikko 200 €
Viikonloppu pe – su 120 €
Vuorokausi 70 €

Lakeuden
Lämpöpumppuhuolto Oy
COOL-HEAT KY

0451276206
pekka.kujala@coolheat.fi

Toimialueena Etelä-Pohjanmaa ja Pohjanmaa

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vaasan seutu, Vimpeli, Ähtäri.

Toimimme toki sopimuksen mukaan koko Suomen alueella

Tietosuojaseloste

LämpöÄssän valtuutettu huoltoliike
Cool-Heat on Bosch lämpöpumppujen sertifioitu Bosch
Lämpömestari jälleenmyyjä ja asennusliike

www.bosch.fi
www.bosch-climate.fi.