Ota yhteyttä

pekka.kujala@coolheat.fi

Soita

0451276206

Lämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto

Maalämpö- ja ilmalämpöpumppujen korjaus- ja huoltopalvelut ammattitaidolla

Lakeuden Lämpöpumppuhuolto on maalämpöpumppujen ja ilmalämpöpumppujen huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yritys. Olemme LämpöÄssän valtuutettu huoltoliike, mutta teemme huollot ja korjaukset kaikkiin laitteisiin merkistä riippumatta. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä Etelä-Pohjanmaalla ja kattavasti ympäri länsirannikkoa. Tulemme tarvittaessa tekemään huollot ja korjaukset myös muualle Suomeen.

Asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella

Onko huoneistossasi liian kuuma tai kylmä? Eikö lämminvesi ole lämmintä tai loppuuko se kesken? Tai tiputtaako ilmalämpöpumppu vettä sisälle? Kyse voi olla viasta lämpöpumpussa. Lakeuden Lämpöpumppuhuolto korjaa ja huoltaa maalämpöpumput ja ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Ennakoi lämpöpumpun toiminta jatkossakin ja huolehdi laitteen säännöllisestä huoltamisesta. Teemme myös huollot kaikkien merkkien lämpöpumppuihin. Laitteiden säännöllisellä ja asianmukaisella huollolla varmistat pumpun toimivuuden, pidennät laitteen käyttöikää ja säästät lämmityskustannuksissa.

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Teemme huollot ja korjaukset joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja sovittuna ajankohtana. Olemme varma valinta, kun etsit luotettavaa huolto- tai korjauspalvelua maa- tai ilmalämpöpumpullesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput

Kotimaiset Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat energiatehokkuudeltaan edistyksellisiä kodin energiakulujen tehosäästäjiä sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Vuosikymmenten kokemus on auttanut tuntemaan maan ja sen myötä parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan. Tuotteita on tarjolla aina mökkikohteista suuriin kiinteistöihin ja siirrettäviin lämpökeskuksiin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa. Tunnettu korkea laatu varmistetaan huolellisella laitekohtaisella testauksella omalla tehtaalla. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpöässsä maalämpöön voit tutustua tarkemmin: www.kotimainenmaalampo.fi