Ota yhteyttä

pekka.kujala@coolheat.fi

Soita

0451276206

Maalämpö- ja ilmalämpöpumpun huolto, korjaus sekä asennus

Maalämpö- ja ilmalämpöpumppujen korjaus- ja huoltopalvelut ammattitaidolla

Cool-Heat on maalämpöpumppujen ja ilmalämpöpumppujen huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yritys. Olemme LämpöÄssän valtuutettu huoltoliike, mutta teemme huollot ja korjaukset kaikkiin laitteisiin merkistä riippumatta. Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä Etelä-Pohjanmaalla ja kattavasti ympäri länsirannikkoa. Tulemme tarvittaessa tekemään huollot ja korjaukset myös muualle Suomeen.

Asiantuntevaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella

Onko huoneistossasi liian kuuma tai kylmä? Eikö lämminvesi ole lämmintä tai loppuuko se kesken? Tai tiputtaako ilmalämpöpumppu vettä sisälle? Kyse voi olla viasta lämpöpumpussa. Cool-Heat korjaa ja huoltaa maalämpöpumput ja ilmalämpöpumput ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella.

Ennakoi lämpöpumpun toiminta jatkossakin ja huolehdi laitteen säännöllisestä huoltamisesta. Teemme myös huollot kaikkien merkkien lämpöpumppuihin. Laitteiden säännöllisellä ja asianmukaisella huollolla varmistat pumpun toimivuuden, pidennät laitteen käyttöikää ja säästät lämmityskustannuksissa.

Meiltä saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Teemme huollot ja korjaukset joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan ja sovittuna ajankohtana. Olemme varma valinta, kun etsit luotettavaa huolto- tai korjauspalvelua maa- tai ilmalämpöpumpullesi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

COOL-HEAT KY

0451276206
pekka.kujala@coolheat.fi

Toimialueena Etelä-Pohjanmaa

Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vaasan seutu, Vimpeli, Ähtäri.

Toimimme toki sopimuksen mukaan koko Suomen alueella

Tietosuojaseloste

LämpöÄssän valtuutettu huoltoliike

Cool-Heat on Bosch lämpöpumppujen sertifioitu Bosch
Lämpömestari jälleenmyyjä ja asennusliike

www.bosch.fi
www.bosch-climate.fi.