Ota yhteyttä

pekka.kujala@coolheat.fi

Soita

0451276206

Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee sinun henkilötietojesi käsittelyä silloin kun olet meillä henkilö- tai yritysasiakkaana. Lisätietoja saat yrittäjä Pekka Kujalalta, joka vastaa yrityksen tietosuojasta.

Puh:  045-127 6206

Sähköposti: pekka.kujala1@netikka.fi, pekka.kujala@coolheat.fi

Rekisterinpitäjä

Cool-Heat Ky (Y-tunnus: 2796190-1)

Saurunkatu 9

62100 LAPUA

www.coolheat.fi

Mihin tarkoitukseen henkilötietojasi kerätään?

Käsittelemme tietojasi vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin.

Millaisia tietoja sinusta kerätään?

Käsittelyn kohteena olevat henkilötietosi:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero

Kuka käsittelee henkilötietojasi ja minne niitä luovutetaan?

Yrittäjä Pekka Kujala käsittelee tietojasi. Tietojasi tarvitaan, jotta yrittäjä voi suorittaa tilaamasi toimeksiannon. Tietosi lisätään laskutusohjelmaan. Lasku suoritetusta toimeksiannosta tulee sinulle itsellesi sekä kopiot kirjanpitäjälle ja yksi jää yritykselle. Yritys pitää itsellään laskusta kopion, jos esim. sinulla herää kysymyksiä laskusta/laskutuksesta. Yritys on ulkoistanut kirjanpitopalvelut. Näin ollen tämä palveluntarjoaja näkee henkilötietosi. Palveluntarjoaja käsittelee tietojasi lainsäädännön ja hyvän tietosuojakäytännön mukaan. CoolHeat Ky:n henkilökunta ei luovuta ulkopuolisille mitään asiakasrekisterissä olevaa tietoa. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaiselle lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

Mistä lähteistä tietosi kerätään?

Tiedot saamme sinulta itseltäsi ottaessasi yritykseen yhteyttä.  Tiedot ovat sinun itsesi ilmoittamia.

Miten henkilötietosi suojataan?

Cool-Heat Ky käyttää asianmukaisia fyysisiä ja teknisiä suojakeinoja tietojen suojaamiseksi väärinkäytöksiltä. Tällaisia keinoja ovat mm. tietoverkkoliikenteen suojaaminen, turvallisten laitetilojen käyttö.

Profilointi

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai muuhun automaattiseen päätöksentekoon

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle yrittäjälle. Rekisteriin kuuluva voi vaatia häntä koskevien tietojen poistamista rekisteristä. Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan.